لاین مژه

اکستنشن مژه ,اکستنشن مژه در مجموعه مریم فریدونی,کاشت مژه ,اکستنشن مژه تار به تار,کاشت مژه اسپایکی, اکستنشن مژه والیوم,کاشت مژه موقت,کاشت مژه دائم,اکستنشن مژه گربه ای,عوارض اکستنشن مژه ,مراقبت از اکستنشن‌ مژه

جهت رزرو ساعت و روز کاشت مژه موقت و دائم در این مجموعه با شماره های تلفن : 44010470 - 021 همراه : 09376230845 تماس حاصل نمایید تا پذیرای حضور شما عزیزان باشیم

دوشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۰:۱۱ ۰ نظر ۵۷ بازدید

یکی از بهترین راه حل ها و گزینه ها برای داشتن مژه های پر پشت و زیبا، اکستنشن مژه می باشد، در آرایشگاه های ایران دو نوع اکستنشن مژه مورد استفاده قرار میگیرد که اکستنشن مژه موقت و اکستنشن مژه دائم می باشد.

جهت رزرو ساعت و روز کاشت مژه موقت و دائم در این مجموعه با شماره های تلفن : 44010470 - 021 همراه : 09376230845 تماس حاصل نمایید تا پذیرای حضور شما عزیزان باشیم

اضافه کردن تارهای موی مصنوعی یا طبیعی به مژه‌ها را اکستنشن می‌گویند. اکستنشن مژه نوعی استفاده از مژه مصنوعی محسوب می‌شود اما از ماندگاری بیشتری برخوردار است. در این فرایند، الیاف‌های بسیار ظریفی با استفاده از چسب‌های مخصوص و نیمه دائمی، توسط تکنسین متخصص روی مژه‌های اصلی شما چسبانده می‌شوند. اکستنشن مژه یک فرآیند آرایشی است که به کمک مژه‌ های مصنوعی یا مواد خاص، طول و ضخامت مژه‌های طبیعی را افزایش می‌دهد.

تفاوت های اکستنشن مژه با کاشت مژه عبارت اند از:

- اکستنشن مژه به طور تار به تار بر روی مژه طبیعی متصل می شود ولی کاشت به صورت گروهی مژه های مصنوعی روی مژه های طبیعی قرار میگیرند.

- میزان چسب مورد استفاده در اکستنشن مژه کمتر از کاشت موقت می باشد.

- صدمه اکستنشن مژه به مژه طبیعی بسیار کمتر از کاشت موقت می باشد.

- در نهایت اکستنشن مژه خیلی بهتر و طبیعی تر از کاشت موقت مژه می باشد.

 اکستنشن مژه

کاشت مژه انواع مختلفی دارد که عبارت‌اند از:

تار به تار - نامرئی یا هیدن - کلاسیک - کاشت نچرال - گلامور و اسپایکی - کاشت مژه عروسکی - چندبعدی، والیوم یا مگاوالیوم - سه‌بعدی - هیبرید یا ترکیبی - ابریشمی - کاشت مژه دائم - مدل روسی - کاشت مژه موقت - کاشت گربه‌ای

کاشت و اکستنشن مژه تار به تار

تکنیک کاشت تار به تار یا Strand-by-Strand به جراحان زیبایی این امکان را می‌دهد که بر روند کاشت تسلط پیدا کنند و جایگزینی کاملاً طبیعی برای مژه ایجاد کنند. کاشت مژه تار به تار به مژه‌های فرد جهت‌گیری صحیح و طبیعی می‌دهد و تشخیص آن از مژه طبیعی فرد غیرممکن است.

کستنشن مژه تار به تار

کاشت و اکستنشن کلاسیک مژه

روش دیگری است که برای بهبود ظاهر مژه‌های کم‌پشت استفاده می‌شود. برخلاف لیفت و اکستنشن، این روش در صورت انجام صحیح توسط جراح، نتایج طولانی‌تری خواهد داشت. مهم‌ترین نکته این است که زمان انجام آن از لوازم کاشت مژه مرغوبی استفاده شود و در مراقبت‌های بعد آن دقت زیادی داشته باشید تا پیوند مژه نشکند.

اکستنشن کلاسیک مژه

کاشت و اکستنشن مژه اسپایکی و گلامور

کاشت مژه اسپایکی و گلامور که طرفداران زیادی هم دارد، یک روش مناسب و به نسبت کم هزینه‌تری در مقایسه با سایر کاشت‌ها است. اسپایک‌ها دسته مژه‌های بلند و حجم‌دهنده‌ای هستند که در فواصل مساوی در سراسر خط مژه قرار می‌گیرند.

 اکستنشن مژه اسپایکی و گلامور

کاشت و اکستنشن مژه والیوم، چندبعدی یا مگاوالیوم

والیوم به معنای حجم است در روش کاشت مژه والیوم، تعداد زیادی تار مژه به یک مژه‌ی طبیعی شما متصل می‌شود تا مژه‌ها پرحجم و پر به نظر برسند. در این روش به یک تار مژه بین ۲ تا ۱۰ تار مژه‌ی مصنوعی متصل می‌شود که مژه‌ها را پررنگ‌تر و پرتر نشان می‌دهد.

کاشت و اکستنشن مژه والیوم، چندبعدی یا مگاوالیوم

کاشت مژه موقت

کاشت موقت مژه همان روش معمول همیشگی و قدیمی است و در آن مژه‌ها با چسب به پلک شما چسبانیده می‌شوند و در مواقع لزوم هم می‌توان آنها را از مژه‌های طبیعی خود جداکنید. تنها کافی است که چسب آنها از بین برده‌شود تا بتوانید مژه‌ها را بیرون بکشید.

 اکستنشن مژه

کاشت و اکستنشن مژه گربه ای

یکی از پرطرفدار ترین انواع مدل اکستنشن مژه در آرایشگاه ها و سالن های زیبایی تهران، اکستنشن مژه گربه ای می باشد. اکستنشن مژه گربه ای همانطور که از نام آن پیداست چشم ها را کشیده تر نشان میدهد و افرادی که این نوع کاشت مژه را انجام میدهند دیگر نیازی به کشیدن خط چشم نخواهند داشت.

اکستنشن مژه گربه ای

اکستنشن مژه بسیار زیباست، اما مانند تمام فرایند‌های زیبایی و آرایشی دیگر دارای عوارضی است که قبل از انجام آن بهتره از عوارض آن نیز آگاه شوید.

✘ حساسیت و آلرژی

اکستنشن‌ها با مواد مصنوعی مثل الیاف نایلون و ابریشم مصنوعی و یا خز سمور ساخته می‌شوند. برخی از افراد به این ماده حساسیت دارند و این امر یکی از شایع‌ترین دلایل مراجعه افراد به چشم‌پزشک است. همچنین، استفاده از چسب‌ها یا مواد مصنوعی ممکن است باعث حساسیت یا آلرژی در ناحیه چشم شود، که به تورم، خارش یا قرمزی چشم می‌انجامد.

✘ ریزش مژه‌های طبیعی

استفاده مداوم از اکستنشن مژه ممکن است باعث ضعیف شدن مژه‌های طبیعی و حتی ریزش آن‌ها شود.

✘ عفونت چشم

اگر نصب مژه به نحوی نادرست انجام شود، ممکن است باعث ورود میکروب‌ها به چشم شده و عفونت ایجاد شود. همچنین، بروز این مشکل ممکن است ناشی از مژه‌های کثیف نیز باشد. روی مژه‌ها هم مانند مو، با لایه‌ای از چربی پوشیده می‌شود. بدون شست‌وشوی منظم، مژه‌ها می‌توانند محل تجمع آلاینده‌ها، گردوخاک و سلول‌های مرده پوست شوند. بنابراین همانطور که برای شستشوی مو نیازمند یک شامپو مناسب هستیم، برای شستشوی مژه‌ها نیز باید از یک شوینده مناسب استفاده شود.

✘ التهاب چشم در ناحیه رویش مژه‌ها

این موضوع به ندرت رخ می‌دهد؛ اما مالیدن بیش از حد در اطراف چشم ممکن است باعث گیر کردن تارهای مژه مصنوعی زیر یا روی غشای چشم شود. در حالت‌های شدید، برای جدا کردن این تارها ممکن است نیاز به جراحی باشد.

به علاوه، احتمال ورود چسب کاشت مژه به داخل چشم‌ها وجود دارد. هرچند این مسئله به طور ضروری بر بینایی تأثیر منفی نمی‌گذارد، اما ممکن است منجر به ایجاد درد شود و زمان زیادی برای بهبودی آن نیاز باشد. برای کاهش این احتمالات، پس از انجام اکستنشن، نکات مراقبتی را با دقت رعایت کنید تا از مشکلات احتمالی پیش بینی شده پیشگیری شود.

افرادی که دچار اختلالات زیر هستند، قبل از انجام کاشت و اکستنشن مژه باید با پزشک خود مشورت کنند:

تریکوتیلومانیا: تریکوتیلومانیا یک استرس یا تمایل ناشی از اضطراب برای کندن موها (از جمله مژه‌ها) است.

درماتیت پلک: درماتیت پلک یک بیماری پوستی است که باعث سوختگی، قرمز شدن و خارش پوست پلک می‌شود.

بلفاریت: بلفاریت شامل التهاب پلک‌هاست که باعث قرمز شدن و ورم پلک‌ها و پوسته‌پوسته شدن مژه‌ها می‌شود.

آلوپسی آره آتا (طاسی منطقه‌ای): طاسی منطقه‌ای اختلالی است که باعث ریزش کامل یا جزئی موی سر می‌شود و ممکن است ابروها و مژه‌ها را هم تحت تأثیر قرار دهد.

افرادی که به اختلالات مزمنی مبتلا هستند که عمل را دشوار می‌کنند (همچون لخته شدن یا مشکل در بهبود عادی)، کاندید مناسبی برای کاشت مژه نیستند.

تریکوتیلومانیا

مراقبت از اکستنشن‌ مژه

+ تمیز کردن اکستنشن‌ها

شستشوی روزانه یکی از ضروری‌ترین مراحل مراقبت از اکستنشن‌هاست. برای این کار می‌توانید از شوینده‌های مخصوص اکستنشن یا شامپو بچه استفاده کنید. هنگام شستشو، سعی کنید بدون ایجاد فشار و با ملایمت، تمام قسمت‌های اکستنشن را با شوینده بشویید.

بهترین زمان ممکن برای شستن اکستنشن‌ها، شب و قبل از خواب است. در این حالت اکستنشن در طول شب از چربی پوست، عرق و باقی مانده‌های مواد آرایشی پاکسازی می‌شود.با رعایت نکات ساده، می‌توان به راحتی از تجمع آلودگی‌ها و میکرو ارگانیسم‌ها در میان اکستنشن‌ جلوگیری کرد.

+ از محلول آنتی باکتریال استفاده کنید

استفاده از محلول‌های آنتی باکتریال مخصوص چشم برای شستشوی اکستنشن مژه، می‌تواند به راحتی از بروز عفونت و تجمع باکتری‌ها در خط مژه جلوگیری نماید. بهترین زمان استفاده از محلول آنتی باکتریال چشم، بعد از شستشوی روزانه اکستنشن‌ها است.

+ از لوازم آرایشی چرب و روغنی استفاده نکنید

از محصولات آرایشی بهداشتی حاوی روغن و پاک کننده در اطراف چشم خود استفاده نکنید. پدهای پاک کننده، دستمال مرطوب آرایشی، پاک کننده‌های همچون میسلار واتر، شیر پاکن، تونر و ... همگی از جمله محصولاتی هستند که بعد از اکستنشن، باید از استفاده آنها در اطراف چشم خودداری کنید.

+ از فر مژه استفاده نکنید

استفاده از فر مژه، اکستنشن‌ها را تحت فشار زیادی قرار می‌دهد و باعث کشیده شدن اکستنشن‌ها و ریزش آنها می‌شود.

+ در هنگام شستشوی مو ها‌ی سر، سر رابه عقب بشویید تا شامپو و آب روی مژ‌ها ریخته نشود.

+ اگر مژه‌ها خیس شدند بعدازاستحمام کردن با گوش پاک کن آرام آب و خیسی مژ‌ها را بگیرید.

+ روزی یک بار با برس مژهارا به آرامی مرتب کنید.

+ با اکستنشن بازی نکنید ممکن است مژه اصلی نیز از ریشه جدا شود.

+ هنگام خواب به روی شکم نخوابید.

+ از روغن‌های تقویتی مژه بعداز اکستنشن استفاده نکنید.

اکستنشن مژه

اکستنشن مژه

دیدگاه خود را بیان کنید