این نوع ماساژ به شکل عمیق تری انجام می شود و برای آرامش افرادی که از مشکلات و دردهای مربوط به کف پا، بدنبال کارهای روزانه و ایستادن طولانی مدت رنج می برند بسیار موثر است و عموما از طرف کف پا به سمت ساق پا و بالای ران ادامه می یابد.
رفلکسولوژی نوعی کار بر روی بدن است که شامل اعمال فشار به دست و پا برای ایجاد تغییر در درد و سایر مزایا در نقاط دیگر بدن است. اگرچه از رفلکسولوژی برای هر مشکلی نباید به عنوان تنها روش درمانی استفاده شود، اما میتواند یک روش درمانی آرامش بخش برای پاهای شما و حتی برای بدن کامل شما باشد.
بررسی ها نشان می دهد نقاطی روی کف پا، وجود دارد که می توان با انجام یک سری حرکات اصولی، روی آن نقاط به گردش بهتر خون کمک کرد این امر تاثیر به سزایی روی فشار خون افراد خواهد داشت. فرد مبتلا به فشار خون می تواند با روی آوردن به این روش درمانی و انجام مستمر آن از سلامتی کامل بهرهمند شود. همچنین این نوع روش درمانی می تواند با تاثیر مثبت خود بر روی هورمون ها در بدن انسان، استرس را از آنها دور کند به همین دلیل این روش یکی از راه های کمک به درمان استرس نیز محسوب می شود. انجام این روش برای افراد دارای استرس باعث از بین روفتن آن می شود و شادابی را به افراد منتقل می کند.
درمان بی خوابی توسط این نوع روش درمانی انجام می شود از آنجایی که پا، یکی آز اعضای مهم انسان به شمار می آید، ماساژ قسمت هایی از آن باعث رفع دردهای ضلانی بدن خواهد شد. متخصصان بر این باورند که می توان به وسیله ی این نوع روش درمانی دیابت افراد را نیز کنترل کرد. بررسی ها و تحقیقات بر روی روش ماساژ درمانی 6 نقطه ای پا ، حاکی از آن است که این نوع روش درمانی می تواند برای دفع سنگ کلیه و رفع التهاب های مفصلی بسیار موثر باشد.
تصویر زیر نشان می دهد که کدام قسمت از پا به هر عضو یا ناحیه ای از بدن متصل می شود.
یک رفلکسولوژیست می تواند با هدف قرار دادن آن ناحیه پا ، قسمت های خاصی از بدن شما را درمان کند.
- مرحله اول ( در محلی راحت بنشینید، یکی از پاها را خم کرده و و آن را به ران مخالف تکیه دهید.)
رفلکسولوژی پا را پس از انجام اصول اولیه ، با ماساژ دادن تمام ناخنها و اطراف خارجی پا شروع کنید. با انجام اینکار تمام رباطها و اعصاب موجود در پا را آماده میکنید تا به مراتب میزان فشار بر پا را افزایش دهید.
- مرحله دوم ( به آرامی کمی از روغن ماساژ را روی پوست پا و ناخن ها بمالید. )
شروع فرآیند رفلکسولوژی ماساژ پا با اعمال لوسیون روی پاها همراه است. این امر اجباری نیست، اما معمولا توصیه میشود که از کرم یا لوسیون استفاده کنید زیرا بیشتر پاها دارای درجهای از حساسیت نسبت به لمس هستند و لوسیون میتواند به کاهش حساسیت و کاهش اصطکاک بین دست درمانگر و پای دریافت کننده ماساژ کمک کند.
لوسیون را قبل از اعمال به پاها، با مالیدن بین دستان خود کمی گرم کنید.
- مرحله سوم ( برای ماساژ عمیقتر، برآمدگی انگشتان دست را در پا فرو برده و پا را ماساژ دهید )
پس از گرم کردن لوسیون، در این مرحله به آرامی از مچ پا شروع کرده و در حالیکه دست خود را به سمت انگشتان پا میکشید، لوسیون را در طول این ناحیه اعمال کنید. این حرکت را چند بار تکرار کنید. پس از آنکه در این ناحیه از پا احساس گرمی و گردش خون کردید شست دست خود را روی کف پا گذاشته و مابقی انگشتان را روی سطح بالایی پا قرار دهید. به آرامی شروع به حرکت دادن انگشت شست خود کنید. بدین صورت که این انگشت را از کف پا با فشار تا انگشتان پا بکشید و سپس همین مسیر را در برگشت تکرار کنید. فشاری که در ابتدا به پا وارد میکنید باید متعادل باشد و سپس به مرور زمان میزان این فشار افزایش یابد. میتوانید انگشت شست خود را در این ناحیه به صورت دورانی نیز بچرخانید تا لوسیون اعمال شده به پاهایتان گرمتر شود. پس از آن میتوانید پاها را از مچ شروع به چرخاندن کنید که این کار با هدف افزایش گردش خون و گرم شدن پاها انجام میشود، اما باید دقت کنید که به مفاصل و استخوانهای پا آسیبی نرسانید.
- مرحله چهارم
در علم پزشکی ثابت شده است که هر انگشت پا به صورت مستقیم توسط تارهای عصبی با مچ پا در ارتباط است که این تارهای عصبی در رفلکسولوژی ماساژ اهمیت فراوانی دارند. از آنجا که این تارهای عصبی در سراسر بدن کشیده شده و تا مغز پیش میروند پس نوعی کانال برای جریان دادن انرژی حیاتی در بدن هستند. شما میتوانید با کشیدن انگشتان پا به سمت پایین این تارهای عصبی را گرم کرده و مسیرهای مسدود شده برای جریان یافتن انرژی حیاتی را باز کنید.
- سپس به آرامی انگشتان را به جلو و عقب حرکت داده یا آنها را از یکدیگر جدا کنید تا عضلات زیر انگشتان کشیده شوند.
- استرس و شرایط ناشی از استرس
- سردردهای تنشی و میگرن
- اختلالات گوارشی
- آرتروز
- بیخوابی
- عدم تعادل هورمونی
- صدمات ورزشی
- اختلالات قاعدگی مانند سندرم قبل از قاعدگی (PMS)
- مشکلات گوارشی مانند یبوست
- اسکولیوز چندگانه
- کمردرد
✓ کمک به کنترل فشار خون
هنگامی که به طور منظم انجام می شود، می تواند فشار خون سیستولیک شما را کاهش دهد.
✓ تقویت حساسیت عصب
رفلکسولوژی و ماساژ پا در افراد خاصی که دارای عملکرد عصبی ضعیفی هستند، مفید می باشد با ماساژ رفلکسولوژی تعداد بسیار زیادی از عصبهای مختلف تحریک میشوند. از این طریق حساسیت و واکنشپذیری آنها بهبود پیدا میکند.
✓ افزایش سطح انرژی در بدن
با بهبود عملکرد بسیاری از اندام های جانبی، پردازش مواد غذایی به احتمال زیاد به کارآیی بیشتری می انجامد و به عنوان یک نتیجه مثبت در انرژی افزایش می یابد.
✓ کمک به تقویت خواب
ماساژ کف پا قبل از خواب در بهبود عملکرد سیستم عصبی تاثیرگذار است و به ایجاد حس آرامش و رفع استرسهای روزانه کمک میکند. برای داشتن خواب عمیق و لذت بخش، به واکنش شبکههای عصبی زیر معده که منشا بخشی از استرس شما هستند توجه خاص داشته باشید.
✓ بهبود گردش خون
رفلکسولوژی و ماساژ پا در توانایی بهبود جریان خون در سراسر بدن موثر است. گردش خون بهبود یافته به اکسیژن رسانی موثرتر سلول ها و بهبود سریع تر بعد از کار یا آسیب می انجامد.
✓ پاک کردن بدن از مواد سمی ( سمزدایی با رفلکسولوژی)
ماساژ درمانی باعث میشود، گردش خون در بدن بهبود یابد. از اینرو سرعت گردش خون و رفت و آمد راحتتر آن سبب میشود سمزدایی بهخوبی انجام گیرد.
✓ درمان میگرن و سردرد
رفلکسولوژی کف پا می تواند به کاهش درد ناشی از میگرن کمک کند، با کاهش اثر کورتیزول هورمون بر عروق خونی ما، باعث کاهش تنش عضلانی می شود و کمک به آرامش می کند. اغلب موارد سردرد و میگرن به علت فشارهای شدید فشار و یا کمبود خواب اتفاق می افتد که برای هر دو مورد رفلکسولوژی می تواند به شما کمک کند.
✓ تسکین دهندهی طبیعی درد
✓ کاهش اضطراب
✓ کاهش دردهای بارداری و زایمان
و.....
✖ حتماً به درمانگر خود اطلاعات دقیقی از تاریخچه سلامتی خود بدهید. همیشه توصیه میشود پیش از انجام هر کار جدید، از جمله ماساژرفلکسولوژی، با پزشک معالج خود مشورت کنید. اگر زخم پا و مچ، جای جراحی تازه، نقرس یا مسائل قلب و عروق دارید ماساژ رفلکسولوژی ممکن است برای شما مناسب نباشد.
✖ ماساژ رفلکسولوژی ممکن است برای افراد مبتلا به دیابت، آرتروز، مشکلات گردش خون، عفونتهای فعال، سنگ کلیه یا انواع خاصی از سرطانها نیز مفید نباشد. زنان باردار باید از ماساژ رفلکسولوژی اجتناب کنند.
✖ اگر چه رفلکسولوژی نباید به عنوان یک درمان واحد برای هر مسئلهای مورد استفاده قرار گیرد، با این حال میتواند یک درمان آرامشبخش برای پاهای شما با تاثیر در کل نفاط بدن باشد. فقط مطمئن شوید که یک رفلکسولوژیست آموزش دیده پیدا کردهاید و با پزشک معالج خود چک کنید که آیا برای شما مناسب است یا نه.
✖ اگر بیماریهای زیر را دارید، بهتر است پیش از انجام رفلکسولوژی با پزشک خود در این باره صحبت کنید :
- لخته شدن خون یا التهاب خونی در پا
- نقرس
- زخم پا
- عفونتهای قارچی روی پا
- صرع
- مشکلات تیروئید
- تعداد پلاکت خونی کم یا سایر مشکلات خون که در این صورت با کوچکترین فشاری، بدن شما کبود شده و خونریزی میکند.
در صورت وجود هر یک از موارد فوق، باز هم میتوان رفلکسولوژی ماساژ را امتحان کرد اما باید پیش از آن ماساژور خود را از این مشکلات آگاه کرده تا احتیاط لازم را به عمل آورد. همچنین باید اطمینان حاصل کنید که ماساژور شما تخصص کافی برای انجام ماساژ در این شرایط را دارد.
از دیرباز ماساژ از بهترین راهها برای رسیدن به آرامش بوده و یکی از بزرگترین نعمت های خداوند است که سالن تخصصی ماساژ مریم فریدونی این شرایط آرامش بخش را برای شما هموطنان عزیزمان فراهم می نماید تا ساعات خوش و لذت بخشی را برای شما عزیزان به ارمغان بیاورد.
از این رو جهت رزرو ساعت و روز ماساژرفلکسولوژی پا در این مجموعه با شماره های تلفن : 44010470 - 021 همراه : 09376230845 تماس یا از قسمت رزرو انلاین وقت خود را رزرو نمایید تا پذیرای حضور شما عزیزان باشیم
ماساژ درمانی کف پا با ایجاد فشار بر نقاط خاص
https://omidfoot.com › ماساژ-درمانی-کف-پا-با-ایجاد
ماساژ کف پا از بیش از ۵۰۰۰ سال پیش در چین و مصر باستان وجود داشته است. رفلکسولوژی بر اساس این ماساژهای باستانی به وجود آمد و در سال ۱۹۱۳ در ایالات متحده ...
آموزش ماساژ رفلکسولوژی پا
https://www.thalgonoor.ir › article ›
تسکین درد زانو و تورم کف پا; کاهش درد های ناشی از انواع آرتروز; کاهش استرس، تنش و اضطراب در بدن. بعد از دریافت این ماساژ، درد و حساسیت درکف، ...
ماساژ پاها قبل از خواب چه فوایدی دارد ؟
https://www.iribnews.ir › استان ها › علمی و فرهنگی
در تحقیقی معلوم شد بیمارانی که از سردرد رنج می بردند ، رفلکسولوژی و ماساژ کف پا به کاهش علائم سردردشان کمک کرده است.
تاثیر رفلکسولوژی کف پا foot reflexology
https://footmed.ir › تاثیر-رفلکسولوژی-کف-پا-foot-...
تفاوت رفلکسولوژی با ماساژ پا — هر جلسه رفلکسولوژی چگونه است؟ تفاوت رفلکسولوژی با ماساژ پا; رفلکسولوژی چگونه احساس میشود؟ رفلکسولوژی پا و دیابت
مزایای استفاده از رفلکسولوژی پا · نقاط رفلکسولوژی · نمودار تنوع رفلکسولوژی پا
ماساژ پاها قبل از خواب چه فوایدی دارد ؟
https://www.iribnews.ir ›
در تحقیقی معلوم شد بیمارانی که از سردرد رنج می بردند ، رفلکسولوژی و ماساژ کف پا به کاهش علائم سردردشان کمک کرده است.
فواید باورنکردنی ماساژ پا + 14 بیماری که با ماساژ پا بهبود ...
https://www.shoesbank.org › blog › benefits-of-foot-m...
این عمل در اصطلاح رفلکسولوژی(Reflexology) نامیده میشود و در حقیقت بر ... ماساژ دادن هر شب پاها باعث تقویت عضلات کف پا، مچ و ساق پا میشود ...
فایده غیرمنتظره ماساژ کف پا
https://spahana.com › blog › 9-unexpected-benefits-of-...
با مطالعه تحقیقات انجام شده درحوزه اثرات “رفلکسولوژی” (بازتاب شناسی)، چنین به نظر می رسد که این نوع ازماساژ پاها چیزی فراتر از ایناست که فقط ...
مورد از خواص و فواید عالی ماساژ کف پا و رفلوکسولوژی
https://namnak.com › فواید-ماساژ-پا.
ماساژ کف پا به بهبود بیماری های مثل فشار خون، ناراحتی کبد و میگرن بسیار کمک کننده است و رفلکسولوژی پا فواید بینظیری برای داشتن یک خواب آسوده نیز دارد.
ماساژ درمانی کف پا؛ مزایا و کاربردها
https://iranfootmed.ir › ماساژ-درمانی-کف-پا؛
با توجه به نظریههای رفلکسولوژی، ماساژ کف پا هرگونه انرژی بلوک شده که باید در بدن جریان یابد را آزاد میکند. تقویت ایمنی. تحریک رفلکس در پاها از طریق ماساژ ...
تاثیر رفلکسولوژی کف پا (foot reflexology)
https://footmed.ir › تاثیر-رفلکسولوژی-کف-پا-foot-...
تفاوت رفلکسولوژی با ماساژ پا — پس از رفلکسولوژی چه احساسی خواهم داشت؟ عوارض جانبی و احتیاط جانبی; هزینه ماساژ رفلکسولوژی چقدر است؟ رفلکسولوژی چگونه ...
مطالعه اثرات چهار ماه پیگیری متعاقب 6 هفته رفلکسولوژی ...
مطالعات اثرات چهارماه پیگیری متعاقب 6 هفته رفلکسولوژی کف پا بر شدت ... درمانی در خشـکی و آب، طب مکمل مانند رفلکسـولوژی، ماسـاژ . بازتـاب شناسـی یـا
آموزش ماساژ رفلکسولوژی پا
https://www.thalgonoor.ir › article › آموزش-ماساژ
تسکین درد زانو و تورم کف پا; کاهش درد های ناشی از انواع آرتروز; کاهش استرس، تنش و اضطراب در بدن. بعد از دریافت این ماساژ، درد و حساسیت درکف، ...