مراحل فر دائم مو
فر شش ماهه
همه خانم ها علاقه مند تغییر و تحول در ظاهر خود هستند. یکی از کارهایی که با انجام آن می توان تغییر چشمگیری در ظاهر خود بدهیم، فر کردن دائم موهاست که این روزها بسیار رواج پیدا کرده است.
تکنیک های فر کردن مو در طول سال ها در جهت بهبود و کاهش آسیب به موها تغییر کرده است. پس اگر تابحال به دلیل نگرانی از آسیب دیدن موهای خود را فر نکرده اید، اکنون می توانید این کار را انجام دهید.
هر مویی مناسب انجام فر دائم مو نیستند. موهای نازک و آسیب دیده نباید فر شوند. زیرا طی بر اثر مواد فر کش می آیند و آسیب می بینند. موهایی که به اندازه کافی ضخامت دارند و سالم هستند اغلب با آلکالاین فر می شوند که ماده قوی است. پس اگر موهای ضعیفی دارید قبل از هر کاری با متخصص در این مورد مشورت کنید.اگر از بهترین مواد فر دائم مو زنانه استفاده نشود. قطعا نتیجه کار موجب آسیب زیاد به ساقه موها خواهد شد. بهترین مواد فر دائم مو زنانه موجب ایجاد فرهای زیبا و با ماندگاری بالا می شود. مواد مرغوب رایحه بدی روی مو به جا نخواهند گذاشت. همچنین از خشکی و شکنندگی زیاد مو جلوگیری می کند. در معرفی بهترین برند فر کننده مو می توان به نوول، بس و دوبینا اشاره کرد.
مراحل فر دائم مو
با آموزش فر کردن دائمی مو می توانید خودتان در منزل هم این کار را انجام دهید که تا حدود بسیاری به کنترل هزینه هایتان کمک خواهید کرد.
فر کردن دائم مو دو مرحله کلی دارد:
- پیچاندن موها
-استفاده از مواد
موهایتان را بشویید
قبل از هر کاری ابتدا باید موهایتان را با شامپوی همیشگیتان بشویید تا آلودگی و چربی از مو پاک شود. سپس موهایتان را با حوله یا یک تیشرت کهنه خشک کنید.
وسایل مورد نیاز را آماده کنید
هنگام استفاده از مواد باید مراقب باشید که با پوستتان تماس پیدا نکنند. برای جلوگیری از تماس مواد با پوست، یک حوله دور گردنتان بندازید و دستکش پلاستیکی دست کنید. درست مثل زمانی که میخواهید موهایتان را رنگ یا کوتاه کنید، یک شنل پلاستیکی دور بالا تنه تان بکشید که مواد روی لباس و پوستتان نریزد.
موهایتان را قسمتبندی کنید
دز سومین مرحله از آموزش فر دائم مو زنانه با مواد موهایتان را به سه قسمت تقسیم کرده و ببندید.
قسمتی از موهایتان را جدا کنید
از قسمت وسطی موها یک دسته موی نازک را به کمک دسته شانه پلاستیکی جدا کنید. حجم دسته مویی که انتخاب میکنید نباید بیشتر از قطر میله فر کننده مو باشد. حجم زیاد مو باعث میشود تا موها به خوبی فر نشوند.
موهایتان را بپیچید
بعد از جدا کردن هر دسته مو آن را دور فر کننده بپیچید و به همین ترتیب در هر طرف سر ۲ ردیف فر ایجاد کنید. دو انتهای میله فر را به هم نزدیک کنید تا بسته شود. همین کار را روی قسمت جلوی موها نیز انجام بدهید.
یک هدبند پارچهای دور سرتان ببندید
یک هد بند پارچهای بسته و آن را به زیر میلههای فر کننده بکشید تا به عنوان حد فاصل خط مو و پوست صورت قرار بگیرد. انجام این کار برای جلوگیری از برخورد مواد شیمیایی نگهدارنده با پوست صورت ضروری است.
از مواد مناسب موی خودتان استفاده کنید
مواد نگهدارنده فر مو در دو نوع “آلکالاین” و “اسیدی” در بازار وجود دارند که میتوانید بسته به بودجه و نوع موهایتان محصول مناسب خودتان را بخرید. آلکالاین بیشتر برای موهای ضخیم و با خاصیت ارتجاعی کم مناسب است. نوع اسیدی هم بیشتر مناسب موهای رنگ شده، شکننده و آسیب دیده است. اگر موهای شکننده و آسیب دیدهای دارید، بهتر است فر دائم را در سالن زیبایی و توسط یک فرد ماهر انجام بدهید.
مواد را روی موها بزنید
در این مرحله از آموزش فر دائم مو زنانه با مواد، مواد را به شکل دایرهای نزدیک به میلهها روی موها بزنید. روی تک تک میلهها مواد را بزنید.
وضعیت موهایتان را چک کنید
بعد از زدن مواد روی موها، ابتدا ۵ دقیقه صبر کرده و بعد میزان حالت گرفتن موهایتان را چک کنید. اگر هنوز موها حالت فر را به خود نگرفتند ۲ دقیقه دیگر صبر کرده و مجددا چک کنید. اگر همچنان موها فر نشده بودند، ۱ دقیقه صبر کرده و مجددا چک کنید. کل زمان لازم برای فر شدن مو بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه است، اما توصیه میشود برای چک کردن موها کل این زمان را صبر نکنید؛ چرا که موی هر فردی با دیگری متفاوت است و در نتیجه زمان و نحوه اثر مواد روی موها هم متفاوت خواهد بود. وقتی موها کاملا حالت گرفتند نوبت انجام مرحله بعدی است.
موهایتان را آبکشی کنید
در این مرحله از آموزش فر دائم مو زنانه با مواد، بدون باز کردن میلههای فر، موهایتان را به مدت ۳ دقیقه آبکشی کنید و هد بند را باز کنید.
موهایتان را خشک کنید
همچنان بدون باز کردن میلههای فر، اجازه بدهید موهایتان خشک شود. اگر عجله دارید، موهایتان را با حرارت متوسط سشوار خشک کنید.
از محلول خنثی کننده استفاده کنید
محلول خنثی کننده موی فر را روی موها زده و بعد از ۱۰ دقیقه موها را برای ۳ دقیقه کاملا آبکشی کنید.
موها را خشک کنید
اجازه بدهید موها خشک شده و یا سشوار بکشید و سپس میلههای فر را باز کنید. در این مرحله موهایتان را شانه نزنید چون باعث خراب شدن فر مو میشود.
در نظر گرفتن زمان زیادی برای فر کردن موها
باید بدانید برای فر کردن موهایتان باید زمان زیادی در نظر بگیرید و قبل از شروع کار در مورد این محدودیت ها برنامه ریزی کنید. فرآیند فر کردن موها بین 2 تا 4 ساعت زمان بر است و 24 ساعت نیز نباید به موهای خود حالت دهید و تا 48 ساعت شستن موها ممنوع استمراقبتهای بعد از موی فر شده :
موهایی که تازه فر شده به علت تماس با مواد شیمیای و حرارتی بسیار حساس و شکننده است. موها پس از فر شدن، 24 تا 48 ساعت زمان لازم دارند که حالت دائمی به خود بگیرند. پس در این مدت شما مجاز به موارد زیر نیستید:
- هرگونه شست و شو (حتی خیس شدن زیر برف و باران)
- استفاده از مواد حالت دهنده روی مو
- استفاده از وسایل حرارتی مثل سشوار
- تماس نامناسب و طولانی مدت مثل بازی کردن دست با فرهای مو
- استفاده از کلاه های تنگ و محکم
- حالت نامناسب سر روی بالش و بالش نا مناسب ( میتوانید برای پیشگیری از گره خوردگی موها، با یک روسری نازک سبک موهای خود را پوشانده و روسری را از زیر موهایتان پشت گردن گره بزنید.)
- شانه و برس زدن مو
- استفاده از انواع گیرهها، گل سر، کش مو، تل سر و ....
- رنگ کردن مو (تا 1 هفته)
- دکلره کردن موهای فر شده، به هیچ عنوان توصیه نمیشود و موی شما سلامت خود را کامل از دست میدهد. در صورت تمایل به تغییر رنگ موهای فر شدهتان میتوانید از رنگهای پودری و سایه و ریمل مو یا شامپوی رنگ مو استفاده کنید و یا قبل از انجام فر دائمی موهای خود را رنگ کنید.
شست و شو مناسب
- شامپوهای بدون سولفات تهیه کنید، زیرا ملایمتر بوده و برای حفظ ظاهر و زیبایی موهای فر شده مناسبترند. از یک اسپری آنتی باکتریال برای موهایتان استفاده کنید. از آنجایی که موی فر شده دیرتر خشک میشود، احتمال رشد قارچ و بو گرفتن آنها به خصوص در دمایی گرم بیشتر است. اسپری آنتی باکتریال را بلافاصله بعد از بیرون آمدن از حمام استفاده کنید.
- استفاده از نرم کننده : فر، موها را به شدت خشک میکند. برای نرم کردن موهایتان میتوانید نرمکنندهها و شامپوها و ماسک موهای نرمکننده مختلف که قابل استفاده در حمام یا بیرون از آن هستند، استفاده کنید.
- شانه یا برس مناسب : شما پس از فر کردن موهایتان باید از شانه و برس هایی استفاده کنید که فواصل دندانههای آن زیاد است (ترجیحا شانه). پس از چند مرتبه استفاده از برس و شانههای دندانه ریز فرهای موی شما حالت اولیه خود را از دست میدهد.
یکی دیگر از نکاتی که در انتخاب برس یا شانه مناسب برای موی فر شده باید در نظر بگیرید، جنس آن است. استفاده از شانه و برس پلاتسکی اصلا توصیه نمیشود زیرا موهای فر شدهی شما خشک شده و در معرض گرفتن موخوره قرار دارند.
جهت رزرو ساعت و روز خدمات در این مجموعه با شماره های تلفن : 44010470 - 021 همراه : 09376230845 تماس حاصل نمایید یا از قسمت رزرو انلاین وقت خود را رزرو نمایید تا پذیرای حضور شما عزیزان باشیم.
همه چیز درباره فر شش ماهه
در این مقاله انواع فر شش ماهه و انوع بیگودی مورد استفاده و همچنین مراحل انجام فر شش ماهه را به شما معرفی میکنیم.حتما با ما همراه باشید.
بهترین مواد فر ششماهه · انواع فر مو ششماهه · مراحل فر ششماهه · انواع بیگودی فر ششماهه
آموزش فر شش ماهه مردانه بلند مدت
در این مقاله بصورت تصویری و ویدئویی آموزش فر کردن مو مردانه را به به شما عزیزان ارائه میدهیم پس حتما با ما ما همراه باشید.
آموزش فر شش ماهه
آموزش فر دائم مو+نکات بسیار مهم قبل از انجام فر مو
آموزشگاه آرایشگری زنانه فنی حرفه ای ما هر روز با سوالات مختلف درباره فر دائم مو که به اصطلاح فر شش ماهه مو نیز نامیده می شود، روبرو می شود.
فر شش ماهه چگونه است؟ · عوارض و معایب فر شش ماهه مو · آموزش فر دائم مو
آموزش کامل فر موی شش ماهه
فر مو شش ماهه با تخفیف
ابتدا موی شستشو شده در بیگودی مخصوص پیچیده میشود. قطر لوله؛ طرز قرار گرفتن آنها در سر و تعداد به کار برده شده آنها، تراکم فرها و مدل نهایی مو را مشخص میکند.
آموزش فر کردن دائم مو به همراه نکات کلیدی
فر کردن دائم مو که به فر شش ماهه معروف است، با استفاده از مواد شیمیایی موها را فر می کنند این کاربهتر است درسالن زیبایی و توسط افراد متخصص.
1- آیا فر کردن دائم به مو آسیب میرساند؟
2- آیا میزان بلندی مو در فر کردن مو تاثیر دارد؟
آموزش فر دائم شش ماهه(فر 6 ماهه) در خانه
فر شش ماهه و فر شش ماهه مردانه و فر دائم مو و انواع بیگودی فر شش ماهه و فر شش ماهه درشت مردانه و فر شش ماهه متوسط و آموزش فر کردن مو در خانه و مراحل فر ...
یکی از کارهایی که سبب تغییر در چهره می شود فر کردن موهاست که این روزها رواج زیادی یافته است. یک روش برای فر کردن موها فر دائم است که به فر شش ماهه معروف است ...