درمان بوی بد پا
پای هر انسان، بدون در نظر گرفتن درجه حرارت بدن او، یا فصلی که در آن قرار دارد، ممکن است عرق کند.کسانی که به هر دلیل تحت فشارهای روانی زیادی قرار میگیرند، به بیماری تعریق بیش از حد بدن یا هایپرهیدروزیس مبتلا هستند، یا به دلیل ویژگیهای شغلی یا سبک زندگی خود ساعات طولانیتری از روز را میایستند، به احتمال زیاد بیشتر دچار تعریق پا میشوند.
بوی بد پا یا برومودوز یک بیماری شایع است که در اثر تجمع عرق و رشد باکتری ها روی پوست ایجاد می شود. از طرف دیگر عفونت های قارچی نیز می توانند موجب ایجاد بوی نامطبوع در پا شوند. روی پای ما هزاران غده عرق وجود دارد. زمانی که عرق پا در کفش و جوراب گیر می افتد و با باکتری های روی پا و آلودگی های داخل کفش و جوراب ترکیب می شود، بوی بدی از پا ساطع می شود. درواقع باکتری های روی پا از عرق تغذیه می کنند و با ترکیب شدن با عرق حالت اسیدی پیدا می کنند و بوی بدی ایجاد می کنند.
علاوه بر آن، عوامل زیر در ایجاد عرق و بوی بد پا نیز نقش دارند:
- کمبود روی
- عدم شستشو روزانه پاها
- استفاده از یک جفت کفش به مدت چند روز پشت سر هم
- برخی تغییرات هورمونی در بدن، به ویژه در دوران بلوغ و بارداری
- استرس، که می تواند باعث تعریق بیشتر از حد معمول در پاها شود.
- بهداشت ضعیف
- آلوده بودن کفش و جوراب و عدم شستشوی به موقع آن ها
- ابتلا به بیماری خاص
- ابتلا به هایپر هیدوروز یا تعریق بیش از حد
- استفاده از کفش های نامناسب با جنس پلاستیکی و نامرغوب و کفش های تنگ
- ایستادن به مدت طولانی
نکات و راه حل هایی فوری برای رفع و رها شدن ازبوی انواع کفش و پا :
- یک لنگه جوراب پر از جوش شیرین درست کنید و هر شب در بالای کفش هایتان بگذارید.
- یک قاشق چای خوری بی کربنات را در هر لنگه کفش بریزید، خوب تکان دهید تا پودر به نوک و تمام کفش نفوذ کند و اجازه دهید یک شب بماند.
- کمی میخک به کفش های بد بو خود بزنید:یک مشت میخک را در یک دستمال بریزید و گره بزنید و آنها را در هر لنگه کفش قرار دهید. بگذارید چند ساعت بماند تا زمانی که بو از بین برود. شما می توانید همین کار را برای کشوی جوراب ها انجام دهید.
- پس از پوشیدن، یک ورق نرم کننده پارچه خشک کن را در کفش های خود جای دهید. یک ورق می تواند حدود یک هفته باقی بماند.
- کفش ها را در کیسه پلاستیکی زیپ دار قرار دهید و آن ها را یک شب در فریزر قرار دهید. دمای انجماد بیشتر باکتری های بو دار را می کشد.
- زغال را به قطعات کوچکی تقسیم کنید و داخل یک جفت دستکش کهنه قرار دهید و در کفشهایتان بگذارید.
- با قرار دادن آن ها در نزدیکی یک گرم کن و یا در جایی که آفتابی است، کفش های خود را خشک کنید.
- بند کفش را بردارید و زبانه اش را بلند کنید تا کفش ها را سریع تر خشک کنید.
- با خشک کردن کفش هایتان به جلوگیری از رشد باکتری کمک می کنید تا باعث بوی بد نشود.
- مخلوطی از جوش شیرین، بکینگ پودر و نشاسته ذرت درست کنید و آن را در داخل جوراب های پنبه ای بریزید و بگذارید یک شب در کفش ها بمانند.
- نمک در حذف رطوبت بسیار عالی است و باعث می شود باکتری در کفش ها بمیرند.
- 2 قاشق چای خوری نمک را داخل هر کفش بریزید تا بعد از چند ساعت بوی بهتری پیدا کنند.
- سعی کنید پاهای خود را در محلولی از جوش شیرین، صابون و کمی سرکه سفید قرار دهید تا به بوی بد پا کمک کنید، سرکه هم یک ضد عفونی کننده طبیعی است.
- کیسه ای بردارید و با جوش شیرین پر کنید و چند قطره روغن درخت چای به آن اضافه کنید.بی کربنات بوها و درخت چای، باکتری ها را جذب خواهد کرد.
- ترکیبی رقیق شده به نسبت 50/50 از سرکه و آب رادر آستر کفش و کف کفش اسپری بکنید و بگذارید به مدت 30 دقیقه خشک شود.
- اگر برای خشک کردن کفش ها عجله دارید، از یک سشوار استفاده کنید.
روش های از بین بردن بوی بد پا
کفش های خاص
یکی از راه های درمان و جلوگیری از بوی بد پا استفاده از کفش هایی است که قابلیت تنفس را دارند. این کفش ها سبب کاهش تعریق و رطوبت می شوند.
توجه داشته باشید کفش هایی که از پلاستیک مانند مواد ژلی تهیه شده اند، خود عاملی موثر برای بوی بد پا هستند. چراکه قابلیت تنفس نداشته و باعث عرق کردن پاها در کفش می شوند.
برای این منظور به دنبال کفش هایی باشید که پنل مشبکی داشته و امکان تنفس به پاهایتان را بدهند.
تعویض کفی
توصیه می شود تا کفی کفش خود را با یک کفی ضد باکتری یا کاهش دهنده بود عوض کنید.
همچنین می توانید از اسپری های ضد باکتری و ضد عفونی کننده مناسب مصرف برای کفی کفش بهره مند شوید. البته این روش به اندازه تعویض کامل کفی موثر نیست.
کفی های زیادی بصورت آنلاین و در داروخانه ها در دسترس هستند.
پوشیدن جوراب
از دیگر راه های درمان و جلوگیری از بوی بد پا، پوشیدن جوراب است. جوراب های با کیفیت از مواد عرق گیر ساخته می شوند که می توانند با جذب عرق سبب کاهش بوی پا شوند.
علاوه بر این شما به راحتی می توانید جوراب خود را عوض کرده و در هر زمان از یک جوراب تمیز دیگر استفاده کنید. انجام این کار سبب می شود بویی که اگر شما کفش را بدون جوراب یا با یک جوراب تکراری می پوشیدید، ایجاد می شد، کاهش یابد.
کفش و جوراب متناوب
بین پوشیدن کفش ها زمان بگذارید. این امر موجب می شود تا کفش ها کاملا خشک شده و بوی بد پاها کاهش یابد.
علاوه بر این روزانه جوراب خود را تعویض کنید. استفاده از یک جفت جوراب در یک روز و جفت تمیز دیگر در روز آینده به کفش زمان بیشتری برای خشک شده می دهد.
اگر از بوی بد پای خود رنج می برید، توصیه می شود تا یک جوراب اضافی همراه خود داشته باشید و در طول روز جوراب خود را عوض کنید. این کار در کاهش تعریق و رفع بودی بد پا موثر خواهد بود.
استفاده از لایه بردار برای درمان قارچ پا و بوی بد پا
یکی از بهترین روش ها برای درمان خانگی برای بوی بد پا استفاده از لایه برداری پا است. برای لایه برداری پا می توانید از سنگ پا یا اسکراب استفاده کنید. این کار سلول های مرده پوست را از بین می برد و موجب درمان بوی بد پا می گردد. برای از بین بردن بوی بد پا بهتر است در هفته ۲ تا ۳ بار از سنگ پا استفاده کنید.
استفاده از آب نمک برای درمان بوی بد پا
اگر پاهای شما بوی بدی می دهد، می توانید آن ها را برای ۱۰ تا ۲۰ دقیقه در ترکیب یک کاسه آب گرم با نصف فنجان نمک قرار دهید. برای رفع بوی بد کفش با نمک نیز می توانید مقداری نمک را در یک پارچه بپیچید یا داخل کفش بریزید تا رطوبت و آلودگی های کفش را به خود جذب کند.
استفاده از سرکه برای رفع بوی بد پا
برای از بین بردن بوی بد پا می توانید از ترکیب ۲ فنجان آب گرم و ۱ فنجان سرکه سیب یا سرکه سفید استفاده کنید. سپس پاها را برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل آن قرار دهید. اگر روی پاهای شما بریدگی و زخم وجود دارد، از انجام این روش اجتناب کنید. زیرا سرکه موجب تحریک پوست زخم می شود.
استفاده ازاسپری دئودورانت برای از بین بردن بوی بد پا
بهترین اسپری رفع بوی بد پا اسپری دئودورانت است. این اسپری ها درست برای کاهش میزان عرق و بوی بد تولید می شوند و می توانند از ایجاد بوی بد پاها جلوگیری کنند.
استفاده ازروش یونتوفورزیس برای از بین بردن بوی بد پا
حتما بخوانید از بین بردن سریع جای جوش صورت با بهترین راهکارها و درمانهای خانگی
اگر جزو آن دسته افرادی هستید که پای شما بیش از حد عرق می کند و بوی نامطبوعی دارد، می توانید از فرآیند درمانی یونتوفورزیس نیز استفاده کنید. در این روش درمان جریان الکتریکی ملایمی از طریق آب وارد پوست می شود و میزان تعریق را کاهش می دهد.
تزریق بوتاکس برای از بین بردن بوی بد پا
تزریق بوتاکس یا سم بوتولیسم به کف پا می تواند از تعریق بیش از حد پا جلوگیری کند. انجام این تزریق کمی دردناک است و مدت زمان ماندگاری آن از ۳ تا ۴ ماه است. بعد از این مدت فرد باید درمان را تکرار کند.
جوش شیرین برای از بین بردن بوی بد پا
برای اینکه پاهایتان در کفش بو نگیرد می توانید ۲ قاشق چای خوری جوش شیرین داخل کفش هایتان بریزید. سپس کفش را بپوشید.
برای رفع بوی بد پا رژیم غذاییتان را تغییر دهید
استفاده از غذاهای سرشار از کربوهیدرات های تصفیه شده موجب رشد باکتری ها و قارچ ها می شود. سعی کنید در رژیم غذایی خود بیشتر از پروتئین ها، چربی های سالم و کربوهیدرات های پیچیده استفاده کنید. به یاد داشته باشید که سیگار کشیدن و مصرف مشروبات الکلی نیز می تواند موجب ایجاد بوی بد پا شود.
نکاتی در خصوص جلوگیری از بوی بد پا
به هر کفش حداقل 24 ساعت فرصت بدهید که در فضای باز به طور کامل خشک شود.
هرگز بعد از در آوردن کفش آن را بلافاصله در جاکفشی قرار ندهید.
جوراب های خود را از جنس نخ پنبه انتخاب کنید و هرگز از جوراب های نایلونی یا دیگر الیاف مصنوعی استفاده نکنید.
از جوراب های آنتی باکتریال استفاده کنید تا تولید باکتری های مولد بوی بد پا متوقف شود.
ناخن های پای خود را همیشه کوتاه نگه دارید. چرا که ناخن های بلند فضای بسیار مناسبی برای رشد باکتری های مولد بوی بد پا دارند.
پاهای خود را بعد از خروج از حمام به طور کامل خشک کنید.
لای انگشتان پای خود را به منظور نبود قارچ یا دیگر مشکلات پوستی رایج بررسی کنید.
جهت رزرو ساعت و روز سم زدایی بدن در این مجموعه با شماره های تلفن : 44010470 - 021 همراه : 09376230845 تماس حاصل نمایید یا از قسمت رزرو انلاین وقت خود را رزرو نمایید تا پذیرای حضور شما عزیزان باشیم.
علت بوی بد پا چیست راه سریع درمان
رفع بوی پا با ۶ روش طبیعی و علت ایجاد آن
اما علت بوی بد پا چیست؟ بسیاری از ما گاهی مشکل رطوبت، عرق و بوی پا را تجربه میکنیم، اما برای عدهای دیگر این پدیده به مشکلی دائمی و آزاردهنده ...
از بین بردن بوی بد کفش و پا با روش کاملا طبیعی و سریع
دقت کنید که پاهای خود را قبل از پوشیدن جوراب یا کفش خشک کنید, به خصوص اگر دوش گرفته بودید. آب بین انگشت های پا یک عامل باکتر است. برای رفع بوی بد، کفش ...
بهترین روش های از بین بردن بوی بد پا
برای درمان بوی بد پا هر روز پاهایتان را بشویید. شستن روزانه پاها از تجمع باکتری ها و قارچ های بد بو روی پا جلوگیری می کند.
بهترین درمان بوی بد پا
بوی بد پا به علت ترکیب عرق با باکتری های روی پا ایجاد می شود؛ در این مقاله بهترین درمان های خانگی برای رفع بوی بد ارائه می شوند.